30 Haziran 2014 Pazartesi

Seat 'tan Leon Kampanyası-2014 Kampanyaları

SEAT’ın, Leon modellerine özel avantajlı fiyat uygulaması 15 Haziran'a kadar devam ediyor. Leon familyasının 1.6 TDI 105 HP DSG Style ve 1.4 TSI 140 HP FR donanım seviyesindeki versiyonları, kampanya süre boyunda süper indirimlerle alınabiliyor.Heleki DSG Seat e çok yakışıyorsa,Tam Sport bir otomobil ve güçlü motor birde Şanzıman farkı Seat i iyice Cazip hale getiriyor

Dizel Leon’un 7 ileri DSG versiyonu, 3 bin TL tavsiye edilen kampanya indirimine ek olarak, Haziran ayına özel uygulanan 2 bin TL tavsiye edilen özel indirimi ile toplamda 5 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirimlerle tüm SEAT Yetkili Satıcıları’nda satışa sunulmaktadır. Hemen teslim seçeneğiyle satışa sunulan dizel Leon’lar, yakıt tüketimindeki tasarrufuyla hem kullanırken avantaj sağlıyor, hem de sunduğu performansla ilgi çekiyor.

Güçlü motoruyla sınıfının üstünde bir kalite ve teknolojiyi kompakt segmente taşıyan sportif karakterli Leon FR, avantajlı fiyat imkânıyla dikkat çekiyor. Leon FR, düşük CO2 emisyon değeri ve düşük yakıt tüketimiyle mükemmel verimlilik sağlarken, heyecan verici bir sürüş keyfi, çarpıcı bir tasarım ve yüksek kullanışlılık düzeyi de sunuyor.

Leon FR 4.000 TL indirimle birlikte Leon FR Plus Paket’te de 1.500 TL indirim imkanı sunuluyor. Leon FR Plus Paket içerisinde Full Led Far ve Sunroof yer alıyor.
Daha Ne Diyelim :) Darısı Diğer Firmaların Başına.

<--En Güncel 2014 Kampanyaları-Seat Araba Kampanyası İle İlgili Aramalar-->
 Seat Leon Yaz Kampanyası,Araç Kampanyası,Araba Kampanyaları,Yaz Kampanyaları,Güncel Araba Kampanyaları,Seat DSG




0 yorum:

Yorum Gönder

Breaking News
Loading...
Quick Message
Press Esc to close