30 Haziran 2014 Pazartesi

Magnum Lamborghini Gallardo Çekilişi -Gallardo Çekiliş Şartları-Gallardo Çekiliş Sonuçları


Lamborghini Gallardo




          


Magnum çubuklarından çıkan şifreyi, Adınız, Soyadınız ve adres bilgileriniz ile birlikte aralarında bir boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992‘ye göndererek çekiliş hakkı kazanırsınız. Şifreleri ücretsiz olarakmagnum.com.tr sitesinden de gönderebilirsiniz. Arabayı kazanmanız durumunda şifreli çubuğu göstermek zorundasınız.

Neler kazanacaksınız ??
1 kişi 2013 model Lamborghini Gallardo LP 560-4

Son katılım tarihi ne zaman??
31 Ağustos 2014

Sonuçlar ne zaman açıklanacak??
Sonuçlar 13 Eylül 2014 tarihinde kampanyacekilisisonucu.blogspot.com 
Dan açıklanacak

Çekiliş nerde ve ne zaman yapılacak?
Çekiliş 06 Eylül 2014 tarihlerinde saat 11.00′de U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda herkesin katılımına açık olarak yapılacaktır.

Hangi Magnum ürünleri kampanyaya dahil?
Magnum Classic, Magnum Badem, Magnum Beyaz, Magnum Antep Fıstık, Magnum Infinity, Magnum Double Çikolata, Magnum Double Karadut Böğürtlen, Magnum Black ve Magnum Pink.


Kampanya detayları:

  • Magnum Classic, Magnum Badem, Magnum Beyaz, Magnum Antep Fıstık, Magnum Infinity, Magnum Double Çikolata, Magnum Double Karadut Böğürtlen, Magnum Black ve Magnum Pink ürünlerinin şifreleri 2 çekiliş hakkı
  • Magnum Mini Bademli, Magnum Mini Classic Badem Beyaz, Magnum Mini Afıstık Fındık Classic, Magnum Mini Double, Magnum Mini Infinity, Magnum Mini Pink ve Magnum Mini Black ürünlerinin şifreleri ise 1 çekiliş hakkıkazandırır.

Magnum Şifresi Kaça Gönderiliyor?
Çubuklardan çıkan şifreyi, Adını, Soyadını veAdresini kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992‘ye gönderebilirsiniz.

Lamborghini Gallardo için ne kadar vergi ödeyeceğim?
Lamborghini Gallardo’nun silindir hacmi 5.204 olduğundan 2014 yılı için toplam 19.541 TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenmesi gerekiyor. Vergiyi 6 aylık dönemler şeklinde ilk 6 ay için 9.770,5 TL ve ikinci 6 ay için 9.770,5 TL biçiminde ödeyebilirsiniz.

Lamborghini Gallardo kaç para?
2013 model Lamborghini Gallardo otomobilin anahtar teslim fiyatı yaklaşık 650.000 Euro‘dur.
<--Magnum Gallardo Çekilişi İle İlgili Aramalar-->
Magnum Lamborghini Gallardo çekilişi 2014, Magnum Lamborghini Gallardo çekiliş sonuçları, Magnum çekiliş sonucu 2014, Lamborghini Gallardo kazanan, magnum şifre 2014 kampanya magnum şifresi magnum çubuklarındaki şifre infinity şifre araba algida magnum şifre dondurma şifre mini şifre magnum ,magnum Gallardo 


Next
This is the most recent post.
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder

Breaking News
Loading...
Quick Message
Press Esc to close